Zajmuję się stylizacją paznokci, zdobieniem, przedłużaniem metodą akrylową i żelową, posiadam siedem lat praktyki. Obecnie pracuję w jednym z salonów kosmetycznych w Warszawie. Z uwagi na fakt, iż mieszkam za Zielonym Zaciszu dopiero od trzech tygodni, nie poznałam jeszcze swoich sąsiadów.
Usługi oferowane przeze mnie wykonuję też u siebie w domu, a pomimo tego że moja przygoda z Warszawą dopiero się zaczyna klientek na paznokcie codziennie przybywa. Mieszkańcy Zielonego osiedla mogą zatem korzystać z moich usług, a co za tym idzie mogą mieć cudowne dłonie i stopy, a zabiegi mogą wykonać po godzinach pracy późnym wieczorem bez obawy, że " dom jest daleko". Główną zaletą oferowanych przeze mnie usług jest dostępna cena i oczywiście 10 % rabatu na wszystkie usługi.
Dla przykładu podam, iż zrobienie zabiegu przedłużania paznokci w gabinecie kosmetycznym kosztuje 150 zł a u mnie na miejscu panie płacą 80 zł i mieszkanki Zielonego Zacisza otrzymują 10 % rabatu czyli koszt pięknych dłoni to tylko 72zł?
Witam serdecznie
Zwracam się z uprzejmą prośbą o informację czy byłaby szansa na zrobienie dłoni i nóżek, zwykła pielęgnacja manicire/ pediciure. 27 lipca mamy chrzciny naszej niuni i czy w związku z tym w sobotę możnaby sie umówić i oczywiście jaki jest koszt ...
pozdrawiam
Witam serdecznie
Zwracam się z uprzejmą prośbą o informację czy byłaby szansa na zrobienie dłoni i nóżek, zwykła pielęgnacja manicire/ pediciure. 27 lipca mamy chrzciny naszej niuni i czy w związku z tym w sobotę możnaby sie umówić i oczywiście jaki jest koszt ...
pozdrawiam
Proponuję skontaktować się bezpośrednio na wskazany numer telefonu - nie jestem pewien jak często (o ile) Pani Mira zagląda na nasze Forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum