Jeśli zastanawiacie się nad urządzeniem mieszkanka to chciałam polecić firmę „TMC Salony Meblowe”. Zajmują się projektami i urządzaniem kuchni, sprzedażą mebli kuchennych i pokojowych.
Jako, że będziemy sąsiadami, a Hubert jest pracownikiem tej firmy, dla mieszkańców Zielonego Zacisza wynegocjował rabaty:
1. na meble kuchenne rabat 10%,
2. na meble pokojowe rabat 5%,
3. przy zakupie mebli kuchennych pomiar i projekt gratis,
4. atrakcyjne rabaty na sprzęt AGD.
Zapraszam w imieniu Huberta - hasło „Sąsiad z Zielonego Zacisza”
Ja tak z innej beczki.
Turret chwali się, że ma jakieś zniżki wynegocjowane u producentów np. na drzwi, parkiety, glazurę, terrakotę, meble kuchenne itd. Czy ktoś się może dowiadywał o jakich producentów chodzi i jakie są te zniżki? Piszą że nawet do 18%.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Ja tak z innej beczki.
Turret chwali się, że ma jakieś zniżki wynegocjowane u producentów np. na drzwi, parkiety, glazurę, terrakotę, meble kuchenne itd. Czy ktoś się może dowiadywał o jakich producentów chodzi i jakie są te zniżki? Piszą że nawet do 18%.
Tak dowiadywaliśmy się z mężem jakie są to zniżki i w jakich firmach itd..., ale niestety w chwioli obecnej niemają żadnych zniżek do zaoferowania dla nas. Te o których mowa w mieszkaniu pokazowym i na stronie TP - są nieaktualne. Dla nas może będą jakieś zniżki - ale to będzie wiadome dopiero jak będą oddawać nam mieszkania.
Przypominam o zniżkach w salonach meblowych TMC dla mieszkańców Zielonego Zacisza.
Urządzić można kuchnie i pokoje. Bystrzy projektanci pomogą radą i wizualizacją ...
Przy pomiarze handlowiec bierze 200 zł, ale póżniej jest to odliczane od wartości mebli.
Wystawiona faktura jest już pomniejszona o tę kwotę.
Hubert sprawdził zmówienie i tak było Evela w Twoim przypadku.
Dokumenty są do wglądu.
Rzeczywiście sprawdzę. Sorcia jak się pomyliłam, ale pamiętam że czegoś Pan mi nie chciał uwzględnic...nieważne...z projektu i mebli jestem bardzo zadowolona!!
my zrezygnowalismy z kupna mebli w TCM na Targowku bo jak zapytalismy Pana o rabaty, to zaczal krecic nosem i powiedzial, ze ewentualnie mozna byloby pomyslec i rabat nie dotyczy wszystkiego i max 5%. Wkurzylismy sie, poszlismy gdzie indziej, zrobili nam taniej, dali jeszcze rabat. Mysle, ze to zalezy kto z nas na kogo w TCM trafi. Mi sie tam podobaly bardzo jedne meble, ale to co uslyszelismy wtedy nas zniechecilo. Oczywisicie nie twierdze, ze rabatu nie ma tylko wtedy to wygladalo, jakby nie wszyscy mowili to samo w TCM. Ale to bylo dawno dawno temu, wiec moze teraz sie zmienilo.
[ Dodano: 2007-11-07, 18:44 ]
oczywiscie mialam na mysli TMC:)
Nie chcę żeby mój wpis był potraktowany nieodpowiednio i antyreklamowo a tak niestety wyszło. Raczej na priva powinienem wysłać moje uwagi. Za co Zuźka Ciebie i Huberta oficjalnie przepraszam.
Z projektu mebli i obsługi jestem bardzo zadowolony. Firmę polecam.
tylko ten obiecany rabat.....
[ Dodano: 2007-11-13, 21:10 ]
Z góry dziękuję za sąsiedzką interwencję
[ Dodano: 2007-12-14, 22:37 ]
Dziękuję Hubert i Zuźka za pomoc. Mebelki już zamontowane a rabat udzielony zgodnie z obietnicą:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum