o jesssuu..
bierzesz do siebie za dużo, a zresztą jak uważasz że pisałem do ciebie jako do chuchającej czochemi , zdyszaną babe z siatami tp itd, to przepraszam....
zresztą twój temat byłby po tej dyskusji, natomiast ja nie robiłem ankiety.. kto jeżdzi tramwajem i je czosnek... ( to był taki opis by zobrazwac moje niezadowolenie)
łatwiej jest zdjąć portki przez głowę niż dojść do wspólnego zdania
zresztą możesz nie odpisywać, lub pisać ile chcesz , bo ja nie napisze już ani słowa w tym temacie!!!
poza tym myślałem ze to jest forum mieszkańców i że każdy ma prawo wyrazic swoje zdanie a i czasem niezadowolenie, a tu widze oaza albo kółko różańcowe...
powiedz słowo a 1000 beretów poleci w twoją stronę ....,
No właśnie wyraziłem swoje. I nie uważam, że tylko dlatego że różni się od twojego możesz mi wyjeżdzac z oazą, różańcem i beretami. A już totalnie nie rozumiem jakich to niby swoich ziomków bronię???
Zresztą nieważne już. Skończmy!
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Skoro każdemu się wwolno wypowiedzieć to powiem tak.
Jeżdżę głównie samochodem, z lenistwa, czasem z potrzeby.
Niekiedy przesiadam sie w komunikacje miejską. Zdarza nie się tez stać w korku na wspomnianym moście
Uważam, że to wydzielenie pasa dla tramwajów to bardzo dobre posunięcie. Skoro się nie da poszerzyć mostu to trudno - musi zostać 1 pas.
Dawno to powinni zrobić. mam nadzieję, że przeprowadzą to skutecznie, żeby ten pas był faktycznie wolny.
Podobnie należałoby egzekwować skutecznej niezajmowanie pasów dla autobusów
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum